Take it Now viert tienjarig bestaan

Webwinkel Take it Now bestaat dit jaar 10 jaar. De organisatie, gevestigd aan de rand van Tilburg zal dit grootst vieren door haar klanten met nog meer voordeel en spectaculaire aanbiedingen te verrassen. Take it Now is bovendien de eerste, oudste en nog steeds bestaande ICT e-tailer van Nederland waar ook bij stil gestaan mag worden.
 
“Wij zijn er ons terdege van bewust dat wij ons succes mede te danken hebben aan onze trouwe klanten die na een eerste kennismaking met ons bedrijf en de service die wij bieden in heel veel gevallen terugkomen voor een volgende aankoop”, aldus Serge Winsser, Commercieel Manager van Take it Now. “ Daarom willen wij juist hen trakteren, en zullen dan ook het laatste kwartaal van ons jubileumjaar diverse producten met spectaculair prijsvoordeel aanbieden”. Zie ook www.takeitnow.nl/tienjaar.
 
Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig. Het zijn de belangrijkste eigenschappen die Take it Now al tien jaar typeren. Maar ook het gratis thuisbezorgen van alle bestelde goederen. Bovendien is snelle bezorging gegarandeerd. Wie bestelt vóór 16.00 uur, heeft zijn of haar bestelling (mits voorradig) meestal de volgende dag in huis.