take IT now voor de 4e keer in de Twinkle100!

Tijdens de Thuiswinkel Update van afgelopen donderdag 27 september is, tijdens een lunch voor genodigden, de vijfde editie van de Twinkle100 gepresenteerd. De Twinkle100 is “het” overzicht van de 100, in omzet grootste, online retailers van Nederland. De Twinkle100 is gebaseerd op aangeleverde cijfers en feiten, waaruit Twinkle dit overzicht samengesteld.

take IT now is dit jaar geëindigd op de 96ste plaats een omzet van 6 miljoen in het B2C kanaal.

“Wij zijn wederom erg blij met een vermelding in de Twinkle100”. Aldus Tom Coehorst algemeen directeur. “We hebben ook in 2011 weer een mooie groei doorgemaakt. Hieruit voorkomend heeft take IT now leuke initiatieven genomen, zoals de nieuwe look & feel van de webshop en de introductie van de 7 Extra’s”.

Over Twinkle
De Twinkle100 is dé jaarlijkse ranglijst van de 100 grootste online retailers van Nederland. Graadmeter voor de samenstelling van deze lijst is de door de bedrijven gerealiseerde omzet. Om in de lijst opgenomen te worden is de omzetgrens 5 miljoen euro, voorheen was dit 3.5 miljoen. De ranglijst met de grootste webwinkels van Nederland biedt gedetailleerde informatie over onder meer omzet, bezoekersaantallen, toeleveranciers, betaalmethoden en keurmerken. Ook is er dit jaar voor het eerst gekeken naar de activiteit van alle partijen uit de Twinkle100 op Facebook, zoals aantal fans, de interactie met fans, de reponsratio en -snelheid. Bron: Twinkle100.

Over take IT now
take IT now is de oudste en meest ervaren IT etailer in Nederland. Sinds 1998 is take IT now het vertrouwde adres voor het kleinbedrijf, zzp-ers alsmede consumenten. Het assortiment van take IT now bestaat uit meer dan 200.000 IT producten van gerenommeerde merken.

Het aanbod strekt zich uit van populaire producten zoals notebooks, tablets, desktops, monitoren, software, mobiele telefoons, printers, netwerkproducten tot reserveonderdelen. Naast scherpe prijzen biedt take IT now u de 7 Extra`s. U kunt hier bij elke aankoop op rekenen.

De 7 Extra’s van take IT now voorzien in een aantal diensten en garanties die zorgen voor een stuk zekerheid en continuïteit. De gratis 7 Extra’s zijn voor alle klanten van take IT now, zowel B2C als B2B.
– Uitstekende klantbeoordeling
– 14 dagen geld terug garantie
– Gratis ophalen retouren
– 30 dagen defect omruilgarantie
– Gratis bezorgen vanaf €150,-
– Betalen na levering
– Goed bereikbaar