Talentsourcer hoort bij snelst groeiende bedrijven Noord-Brabant en wint FD Gazelle Award

talentsourcer

Volgende maand rijkt Het Financieele Dagblad voor de 15e keer de jaarlijkse Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar moeten bedrijven aan nóg strengere eisen voldoen dan voorheen om zich FD Gazelle te mogen noemen. Bij Talentsourcer zijn ze dan ook razend trots dat ze als jong bedrijf aan al die criteria voldoen en bij dit selecte gezelschap aan bedrijven horen.

Oprichter Steven Stephania: “Als ondernemer ben je bezig met proberen de waarde van je bedrijf voor je klanten en de maatschappij te optimaliseren. En met datgene waarom je zelf ondernemer wilde worden zo goed mogelijk te doen. Elke dag weer. Dan blijft er weinig tijd over om lang stil te staan bij hetgeen je al hebt gepresteerd.”

Ze maken het verschil met Recruitment Process Outsouring (RPO)

Talentsourcer is de enige gespecialiseerde RPO-leverancier voor de zorgsector en maakindustrie in Nederland. Dit maakt dat ze met een scherpe focus, gedegen marktkennis en slagkracht schaarse profielen kunnen werven voor hun klanten. Dat succes vertaald zich nu door in groei. Nadat Talentsourcer in hun eerste jaren op jaarbasis meer dan 100 vacatures invulden voor o.a. Rockwool in Roermond, vervulden ze vorig jaar ruim 150 vacatures voor Eastman Chemical in Rotterdam en hebben ze vanuit hun inhouse team bij Evean in de afgelopen 12 maanden ruim 250 vacatures vervuld in de meest concurrerende arbeidsmarkt van Nederland (regio Amsterdam).

Deze prijs voelt naast erkenning als een enorme stimulans

Steven: “We zien ons bedrijf groeien op basis van concreet resultaat en toegevoegde waarde voor onze klanten. Dat Het Financieele Dagblad alle snelgroeiende bedrijven in Nederland op omzet, fte’s en winstgevendheid vergelijkt en besluit dat ons bedrijf eruit springt. Dat voelt als de spreekwoordelijke kers op de taart. Dat we ons het komende jaar FD Gazelle mogen noemen motiveert ons om door te gaan met waar we goed in zijn, en ook komend jaar weer meer vacatures binnen de zorgsector en maakindustrie te vervullen met mensen die écht bij onze opdrachtgevers passen.”