TalentSquare Tilburg 10 dagen voor de start volgeboekt

Vandaag is de laatste studio gereserveerd in CityCampus TalentSquare Tilburg. Daarmee is TalentSquare helemaal volgeboekt! Vanaf 15 augustus dit jaar biedt TalentSquare huisvesting aan 705 (internationale) studenten, afgestudeerden, starters en kenniswerkers aan de Hart van Brabantlaan in het Tilburgse Spoorzonegebied.


Groot succes

In korte tijd zijn alle 455 zelfstandige studio’s en 250 kamers volgeboekt. Er is inmiddels een groeiende wachtlijst waar op dit moment 30 personen op staan.

TalentSquare
TalentSquare is een project van TBV Wonen. TBV Wonen heeft studentenhuisvester SSH ingeschakeld voor de verhuur en het beheer van de campus. De CityCampus bestaat uit twee grote woontorens van respectievelijk 10 en 13 verdiepingen met 455 studio’s en 250 kamers, een commerciële plint met een wasserette, een internetwinkel, kantoor- en congresfunctie en horecagelegenheden in het midden een centraal gelegen plein als ontmoetingsplek voor alle bewoners.

Studio’s en kamers De studio's zijn 24m2 en hebben een eigen keuken en badkamer. Er zijn zowel gemeubileerde als ongemeubileerde studio’s. In de groepswoningen is een gezamenlijke keuken die gedeeld wordt met in totaal vijf bewoners. De kamers zijn 18m2 en hebben een eigen badkamer. De kamers zijn verhuurd aan internationale studenten van Tilburg University.


Over TBV Wonen en studentenhuisvester SSH

TBV Wonen heeft SSH in de arm genomen voor de verhuur en het beheer van TalentSquare. SSH is specialist in studentenhuisvesting in Utrecht, Amersfoort, Maastricht, en binnenkort ook Tilburg, Zwolle en Rotterdam. SSH zorgt voor de verhuur en het beheer van de studio’s en kamers. SSH heeft een kantoor geopend op het centrale plein van TalentSquare. Met SSH zijn de bewoners verzekerd van een uitstekende dienstverlening en een veilige, prettige leefomgeving.