Nieuws

College van Bestuur
Let op! Dit artikel is al 409 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tanja Peters nieuw lid College van Bestuur De Rooi Pannen

Tanja Peters gaat met ingang van 1 maart 2021 het College van Bestuur van De Rooi Pannen versterken. Ze brengt kennis van én ervaring met zowel het vmbo als het mbo mee. In beide onderwijssectoren heeft ze als directeur gewerkt. Op dit moment is ze nog werkzaam als voorzitter van de centrale directie van Het Hooghuis in Oss.

Nieuw lid College van Bestuur

“We zijn ervan overtuigd dat Tanja past bij De Rooi Pannen en onze manier van werken en dat ze een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren aan onze koers en ontwikkeling in de komende jaren”, laat het huidige College van Bestuur optekenen.

Peters over haar aanstaande overgang: “Dit was een kans die ik niet aan mij voorbij kon laten gaan: een baan waarin mijn studie aan de Hotelschool Maastricht, mijn directiefunctie bij D-reizen en mijn periode in het mbo en vmbo samenkomen. De Rooi Pannen biedt immers zowel vmbo- als mbo-onderwijs aan, waarbij zeker de mbo-opleidingen ook nog eens een link hebben met hospitality.”

Over De Rooi Pannen

De Rooi Pannen biedt mbo-opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. Ze verzorgen onderwijs in drie verschillende Noord-Brabantse plaatsen: Tilburg, Eindhoven en Breda.

Het onderwijs van De Rooi Pannen is gebaseerd op drie pijlers:

  • Kleinschalige opzet: iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor een student zichzelf snel thuis voelt. Respect en aandacht voor elkaar vinden zij als school erg belangrijk.
  • Praktijkgericht onderwijs: alles wat een student leert, kan hij of zij direct toepassen in de échte hotels, winkels, restaurants, bakkerijen en evenementenbureaus. Daarnaast doen studenten ervaring op bij aansprekende stagebedrijven in binnen- en buitenland.
  • Ondernemende leerlingen: een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor De Rooi Pannen opleiden, is vaak behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Zij zorgen ervoor dat studenten zich ontwikkelen op deze vlakken.