Tapbier thursday, spareribs galore en meer: Proeflokaal 013 pakt uit in januari!

Proeflokaal 013

Ken jij Proeflokaal 013 al? In de voormalige meelfabriek in de Piushaven hebben ze niet stilgezeten nadat de Stadsbrouwerij013 naar Eindhoven is verhuisd en het restaurant overboord is gegaan. Proeflokaal 013 heeft namelijk de plek in het hart van de Piushaven overgenomen! In januari heeft Proeflokaal 013 verschillende leuke activiteiten op het programma staan. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees snel verder!

Elke donderdag: Tapbier Thursday

Elke donderdag krijg je bij het bestellen van een speciaalbiertje van de tap een stempel! Heb jij drie stempels te pakken? Dan krijg je een tapbiertje van het huis!

Elke zondag: Spareribs galore

Het klinkt te mooi om waar te zijn: iedere zondag kun je bij Proeflokaal 013 voor €25,- onbeperkt genieten van twee uur lang spareribs! Wat is jouw favoriet? Met ketjap, een pittig sausje of een mix? Hoe dan ook: er is voor iedere spareribliefhebber wat wils!

Iedere dag: appelkruimelgebak, een proefplènkske én high beer

Iedere dag kun je bij Proeflokaal 013 een warme appelkruimelgebak bestellen. Neem jij daar een kopje koffie of thee bij? Dan krijg je de tweede kop koffie of thee gratis! Daarnaast kun je er ook terecht voor een proefplènkske. Bij ProefLokaal 013 proef je namelijk 4 kleine tapbiertjes uitgezocht door de ‘barmeens’ voor maar €16,50. Om je warm te houden krijg je in de wintermaanden er ook nog wat te knabbelen bij. Als kers op de taart kun je ook iedere dag terecht voor een high beer! Voor slechts €28,50 proef je van drie verschillende bieren met daarbij wat lekkers te happen. Nacho’s, bitterballlen en wat zoets om af te sluiten.

Extra tip: pubquiz bij Proeflokaal 013

Iedere derde donderdag van de maand organiseert Proeflokaal 013 een pubquiz in het Brouwlokaal.  Teams tot vijf personen kunnen zich aanmelden via de site van Proeflokaal 013. Aan de deur betaal je slechts €5,- en is er een leuke prijs te winnen!

Meer informatie

Wil je niks missen van Proeflokaal 013 volg de horecazaak dan snel op Facebook en Instagram!