Tatio verhuist en opent tijdelijke outlet op huidige locatie

tatio outlet

Winkelnieuws uit de binnenstad! Tatio gaat namelijk verhuizen. Geen stress voor degene die bang zijn dat ze vertrekken uit de stad, ze trekken namelijk in bij MAX Luxury Menswear wat letterlijk één pand verder is gevestigd. Daarmee blijft Tatio behouden voor Tilburg én het Pieter Vreedeplein. 

Op de huidige locatie openen ze nu tijdelijk een outlet waar ze de oude collecties van merken als CP Company, Lyle & Scott, AMI, Arte, DSQUARED2 en Filling Pieces tegen kortingen tot 70% aanbieden. De outlet wordt wekelijks aangevuld waardoor het zeker de moeite is om te gaan kijken. De outlet is waarschijnlijk tot 1 april geopend. Let op: tijdens carnaval zijn ze zelf feest vieren en is de winkel gesloten.

Met de samenvoeging van MAX Luxury Menswear en Tatio kun je naast het huidige merkenpalet van ‘MAX’ straks ook in die winkel terecht voor Arte, AMI en Lyle & Scott. De naam Tatio blijft hetzelfde.

Meer informatie

Wil je meer weten over Tatio? Bekijk dan snel de website. Hier kun je ook online shoppen.

Meer weten over MAX Luxury Menswear? Check dan vooral deze website. Bij deze schitterende winkel kun je terecht voor hoogwaardige merken zoals Stone Island, CP Company, Woolrich, Parajumpers, Genti, Tod’s en Hogan. Daarnaast hebben ze hier ook lifestyle artikelen waaronder parfums van Acqua di Parma, modeboeken en woonaccessoires, waaronder van Baobab Collection.