Taus Gym zet zich in voor Serious Request met ‘women only’ Krav Maga Seminar

Vandaag heeft een enthousiaste groep dames deelgenomen aan de Taus Gym Krav Maga seminar ‘Fight Like a Girl’. Deze seminar stond in het teken van de landelijke IKMF actie voor Serious Request, dat zich dit jaar inzet tegen seksueel geweld jegens vrouwen in conflictgebieden.     

Door heel Nederland organiseert IKMF speciaal voor Serious Request seminars Krav Maga voor vrouwen. Krav Maga is een zelfverdedigingsmethode die vrouwen in staat stelt voor zichzelf op te komen en zichzelf te kunnen verdedigen tegen een fysiek sterkere belager. Eenvoudig en effectief. De opbrengst van de seminars gaat naar het Rode Kruis, die deze vrouwen helpt met opvang, medische zorg en psychische begeleiding. Voor beide partijen een zinvolle en mooie actie dus!

Vandaag hebben de dames verschillende bevrijdingstechnieken geleerd, bijvoorbeeld bij een polsgreep, een wurging of wanneer je bij je haren wordt gegrepen. Met recht een succesvolle seminar, voor de deelnemende vrouwen, maar ook voor de vrouwen die de donaties hard nodig hebben!

Landelijk heeft IKMF meer dan 3500,- euro opgehaald. Maar we zijn er nog niet! Tot en met 24 december vinden er seminars plaats.

Kijk via de onderstaande link waar je nog kunt deelnemen aan de IKMF ‘Fight Like a Girl’ seminar.

https://www.kominactie.nl/fightlikeagirl