Techniek dienstverlener Hoppenbrouwers benoemt RvC

Nieuwe RVC Hoppenbrouwers

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers heeft een Raad van Commissarissen benoemd, met het oog op de groei van het familiebedrijf. Voormalig CCO van Volvo, Lex Kerssemakers, wordt voorzitter van de RvC en financieel specialist en vermogensbeheerder Angelique Poiesz vervult de functie van commissaris. Jan-Renier Swinkels, voormalig algemeen directeur van de Swinkels Family Brewery is aangetrokken als adviseur van familie en bestuur, hij opereert in nauwe samenwerking met de nieuwe RvC.

Door de gigantische groei van afgelopen jaren, wordt de impact van het familiebedrijf steeds groter. Met de komst van de zeer ervaren bestuurders in de RvC wordt het reflectievermogen binnen de directie van het familiebedrijf verbreed. Tegelijkertijd wordt de afhankelijkheid van de onderneming van Henny de Haas als directeur-eigenaar minder. Daarnaast staan de RvC en Swinkels hem bij in het opvolgingstraject dat zijn drie zoons volgen om het familiebedrijf te waarborgen.

Ambitie 2023

Henny de Haas is blij met de krachtige RvC: “Bovendien zullen ze ook gaan fungeren als sparringpartners en adviseurs bij onze ambitieuze plannen richting toekomst, zoals vastgelegd in het visieplan 2030.” Het familiebedrijf wil groeien naar 5.000 medewerkers verspreid over ruim 40 vestigingen in Nederland en 1 miljard omzet per jaar. Het streven is één van de beste duurzaamste technisch dienstverleners in Nederland te worden.