Techno, hardstyle, après-ski & meer: het Aqua-Fitness Festival komt weer naar Stappegoor!

Sportief in beweging zijn en genieten van je favoriete muziek. Het kan weer op donderdag 11 januari 2024 in Recreatiebad Stappegoor. Dan staat namelijk het Aqua-Fitness Festival weer op het programma. Je kunt testen welke aquasport iets voor jou is of gewoon meedoen om een leuke avond te beleven vol conditie, uithoudingsvermogen en toffe muziek. Lees verder.

Foto: Arno Hoogwerf Fotografie

Programma

Tijdens het Aqua-Fitness Festival komen verschillende muziekgenres aan bod. Denk aan techno, Hollands, Hardstyle, Back To The 90’s, het ABBA meezingfestijn, House en Après-ski. Er zijn diverse Aqua-Fitness lessen die je tijdens deze avond kunt beoefenen. Benieuwd naar het exacte programma, de aanvangstijden en welke sporten je kunt beoefenen op welke muziekgenre? Check onderstaand schema!

Kaartje kopen

Wil je meedoen met het Aqua-Fitness Festival? Dan heb je een kaartje nodig. Je kiest van tevoren welke lessen je wilt doen en koopt een blauw of roze ticket (zie het programma hierboven). Je kunt niet meer switchen als je een ticket hebt gekocht. Een kaartje kost €9,50 (abonnementhouders betalen €2,50). Dit is inclusief borrel, gezonde snacks en deelname aan het Aqua-Fitness Festival.

Kaartjes zijn te koop via deze link.