Tekenwedstrijd Stadsplein Forum: de eerste inzendingen zijn al binnen

De eerste inzendingen voor de Ontwerpactie van de Social Sofa’s op Stadsplein Forum stromen binnen en zijn om te kussen, zoals het thema voorschrijft: ontwerp een bank om te kussen.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud mogen een te gek ontwerp inleveren waarvan de twee winnende ontwerpen als echte social sofa’s bij Stadsplein Forum in de Reeshof komen te staan. Neem alvast een kijkje naar de inzendingen van de andere kinderen en doe inspiratie op voor jouw ontwerp, want inzenden kan nog tot 1 september 2014!

Jij kunt ook nog meedoen en je ontwerp inzenden. Download de kleurplaat en laat je fantasie vrij. Stuur het ontwerp uiterlijk 1 september naar info@stadspleinforum.nl. Uit alle inzendingen wordt door de jury één winnaar gekozen en degene met de meeste likes wint de publieksprijs. Beide ontwerpen komen in mozaïek op de twee social sofa’s van Stadsplein Forum. Ook winnen de twee winnaars een prijs.

Over Stadsplein Forum

De appartementen van Stadsplein Forum worden gebouwd rond een levendig plein in het hart van de Reeshof. Je kunt hier kopen of huren en op de begane grond komt een ondernemerslaag met horeca, een gezondheidscentrum en detailhandel.

Meer informatie?

Op stadspleinforum.nl vindt u een overzicht van de nieuwbouwappartementen in het project Stadsplein Forum. Het is slechts een beknopte impressie, voor meer informatie raden wij u aan een afspraak te maken met een van de makelaars.