Nieuws

Sollicitatieronde Teleperformance
Let op! Dit artikel is al 529 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Teleperformance organiseert open sollicitatieronde met uitzicht over de stad!

Praten over een (mogelijk) nieuwe baan, terwijl je uitkijkt over de schôônste stad van ’t laand en je ook nog eens naar huis gaat met een gratis bioscoopkaartje. Solliciteren was nog nooit zo leuk! Op 23 augustus organiseert Teleperformance, een bedrijf dat over andere de klantenservice voor Bol.com, Ziggo en MediaMarkt verzorgt, een open sollicitatieronde. De locatie? Het beste (en hoogste) uitzichtpunt van Pathé Tilburg!

Open sollicitatieronde

De sollicitatieronde (a.k.a. speeddate sessie) vindt plaats op 23 augustus van 12.00 tot 14.00 uur. Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een fulltime baan bij een tof Tilburgs bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of begin je hier binnenkort met studeren en zou je graag (parttime) geld bij willen verdienen? Kom dan langs en ga het gesprek aan met de recruiters van Teleperformance. Achteraf ga je ook nog eens naar huis met een bioscoopkaartje van Pathé!

Aanmelden voor de open sollicitatieronde kan door te appen naar Yoni van Teleperformance via 06 11 139 139, ons een DM op Instagram te sturen of een mailtje te sturen naar info@tilburg.com.

Vacatures

Teleperformance is momenteel hard op zoek naar klantvriendelijke kanjers die de klantenservice teams komen versterken. Dit kan op het kantoor in Tilburg voor zowel Ziggo, MediaMarkt als Bol.com.

Mocht jouw ideale vacature hier nog niet bij zitten? Geen probleem! Er zijn namelijk nog een aantal andere vacatures in Tilburg waar je op kunt solliciteren. Bekijk ze hier!

Reageer op dit bericht