Terras van Stadsbrouwerij 013’s Albatros enige Tilburgse terras in de Misset Terras Top 100 dit jaar

terras albatros

De Misset Terras Top 100 van 2022 is bekend. In het overzicht vind je één Tilburgs terras. Namelijk het terras van De Albatros wat wordt uitgebaat door Stadsbrouwerij 013. En eerlijk is eerlijk: wat ons betreft is het ook één van de fijnste terrassen in de stad. Op het water geniet je namelijk van heerlijke bierproeverijen, een uitgebreide lunch of lekker diner. Lees snel verder.

Foto: Freddie de Roeck

In de lijst eindigt De Albatros op de 74e plaats. “Het terras is voorzien van forse beige parasols en grote glazen wanden die het gevoel creëren van vrijheid op het water en uitzicht bieden op de Piushaven. Het terras is verder opgebouwd uit hoge en lage tafels met stalen stoelen/krukken. De vele planten en leuke rieten lampen maken het plaatje compleet,” zet de jury in hun rapport.

Over de verkiezing

De Terras Top 100 is een terugkerende verkiezing vanuit horecaplatform Misset. De zaken die in de uiteindelijke lijst staan, zijn door enkele selectierondes gekomen. Ondernemers hebben zichzelf aangemeld en vervolgens bezoek gehad van geheime gasten. Die juryleden hebben uiteindelijk op basis van hun ervaringen de lijst samengesteld.

Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 bestaat vier jaar. Ze begonnen op de kade van de Piushaven met een bierbrouwerij en horecazaak waar je de heerlijke bieren kunt proeven. Later kwam De Albatros beschikbaar. Stadsbrouwerij 013 besloot de boot volledig te verbouwen en dat levert een prachtige horecazaak op het Tilburgse water van de Piushaven op.

Wil je meer weten over Stadsbrouwerij 013 en wat ze allemaal serveren op De Albatros? Check dan vooral de website.