Terrasfestival, Silent Disco op het strand & meer: 5x leuke uittips in Tilburg dit weekend!

weekend uittips

Ben jij benieuwd wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg? Wij zetten de leukste uittips op 12, 13 en 14 augustus 2022 voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Terrasfestival Le Jardin in de Spoorzone

In het binnentuintje voor Club Smederij staat zaterdag wederom Le Jardin op het programma. Tijdens dit terrasfestival geniet je van de tunes van dj’s, zomerse drankjes, een festivalsfeertje en veel meer. Le Jardin duurt van 16:00 – 23:00 uur en is gratis te bezoeken.

#2: Silent Disco op het strand bij Arbies Beachhouse

Blote voeten in het zand, een flesje Sol in de hand en genieten van de lekkerste muziek. Van 19:00 – 23:00 uur geniet je bij Arbies Beachhouse in Berkel-Enschot van een Silent Disco. Voor een koptelefoon, entree en je eerste Sol-biertje betaal je €7,50. Reserveer op tijd je plekje voor deze Silent Disco op zaterdag 13 augustus.

#3: Buitenbioscoop bij De Nieuwe Vorst

De temperaturen zijn zaterdagavond fantastisch om lekker naar een buitenbioscoop te gaan. In de knusse binnentuin van De Nieuwe Vorst wordt de film ‘Sorry to bother you’ gedraaid. Het programma start om 21:30 uur en de entree bepaal je zelf. Het is namelijk een pay-what-you-want evenement.

#4: Megavlooienmarkt op ’t Laar

Wil jij gezellig struinen en op zoek naar parels? Op evenemententerrein ’t Laar staat zondag van 09:00 – 16:30 uur een megavlooienmarkt op het programma. De entree kost €3,-.

#5: Wilhelminapark viert de zomer

De hele zomer staan er in het Wilhelminapark leuke evenementen op het programma. Zo geniet je zaterdag van een biermarkt en staat er zondag een kunst- en boekenmarkt op het programma. Ook zijn er dagelijks diverse muziekoptredens.

Meer uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor meer activiteiten, exposities en veel meer!