Terug van weggeweest: nieuwe Mango-winkel geopend in de binnenstad

mango tilburg

De Tilburgse binnenstad heeft er weer een gloednieuwe winkel bij. Mango heeft namelijk haar deuren geopend. Dames kunnen er terecht om de allerlaatste mode te kopen. Daarnaast zit er ook een Mango Kids in het pand. Dat betekent dat je er ook uitstekend kunt shoppen voor je dochtertje of zoontje. Lees snel verder. 

Eerder had Tilburg overigens ook al een Mango-winkel. Destijds waren ze gevestigd aan het Pieter Vreedeplein waar nu Restaurant BLU zit. Toen zij daar vertrokken, bleek dat de winkel werd gemist door de Tilburgse dames. Nu is Mango dus terug in het centrum. Om precies te zijn in de vernieuwde Emmapassage. Als je van het Piusplein doorsteekt naar de Katterug kom je de winkel vanzelf tegen aan je linkerzijde.

Het is een mooie ruimtelijke winkel geworden. In de winkel shop je uiteraard de wintercollectie, maar ook accessoires zoals zonnebrillen en tassen. Daarnaast scoor je er ook sieraden en homesprays. Ook als je op zoek bent naar toffe schoenen ben je bij de nieuwe Mango-winkel aan het goede adres.

mango tilburg

Mango Kids

Onderdeel van de nieuwe winkel is Mango Kids. Hier verkopen ze kindermaten voor zowel meisjes en jongetjes. Dit is nieuw ten opzichte van de vorige winkel van Mango in Tilburg, waar geen kinderafdeling in zat.

Een kijkje binnen

Wij namen alvast een kijkje. Check de video hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Meer informatie

Mango is vanaf nu zeven dagen per week geopend. We zetten de openingstijden voor je op een rijtje:

  • Maandag: 13:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 12:30 – 17:00 uur