Terugblik: dit was het seizoen 2023-2024 van Tilburg Trappers

Het seizoen van Tilburg Trappers zit erop, in de halve finale wist Blue Devils Weiden te winnen. In dit artikel blikken we terug op een fantastisch seizoen van Tilburg Trappers! Wil je nog even nagenieten? Lees dan snel verder!

Tien of meer goals

Tilburg Trappers sleept genoeg punten in de wacht en eindigde op een tweede plek in de Oberliga Nord. De supporters werden getrakteerd op een doelpuntenfestijn in het IJssportcentrum Tilburg. Zo werd er in twee wedstrijden meer dan tien keer gescoord.

Play-offs

In de eerste ronde van de play-offs tegen Tolzer Löwen. In een best-of-five serie, doorstonden de Tilburgers de eerste ronde na drie keer te winnen. Leuk feitje: Tilburg Trappers wist in de eerste ronde het doel in eigen huis schoon te houden. De kwartfinale werd gespeeld tegen Deggendorf, dat was een best-of-seven. Tilburg Trappers hebben slechts één wedstrijd verloren. Tilburg Trappers heeft zich bewezen om heer en meester te zijn in overtime, zo werd tegen Deggendorf in overtime gewonnen. De Tilburgers verzekerden hun plek in de halve finale door de laatste thuiswedstrijd met 5-2 te winnen.

In de halve finale nam Tilburg Trappers het op tegen titelfavoriet Blue Devils Weiden. De eerste wedstrijd werd in Weiden verloren met 6-1. De tweede wedstrijd werd in overtime gewonnen door de Tilburgers. De derde wedstrijd verloren de Trappers, in de vierde wedstrijd kwam Tilburg Trappers op 1-0 voorsprong maar dat was niet genoeg voor een overwinning. Na de vijfde wedstrijd eindige de play-offs voor de Tilburgers.

End of the season party

Om het seizoen feestelijk af te sluiten organiseert Tilburg Trappers Fanatics een End Of The Season Party! Tijdens dit eindfeest wordt er samen met de spelers, staf en supporters teruggeblikt op een fantastisch seizoen. DJ Mats draait de plaatjes en tussendoor worden er diverse awards uitgereikt en vindt er een veiling plaats van wedstrijdshirts. Als kers op de taart komt niemand minder dan Django Wagner optreden. Deze avond is alleen toegankelijk voor seizoenkaarthouders, vrijwilligers, sponsoren en leden van de supportersclub.

Het seizoen in cijfers

Competitie

Tilburg Trappers won maar liefst 31 wedstrijden waarvan vijf wedstrijden in overtime. In totaal scoorde ze 174 goals dit seizoen.

Play-offs

In de play-offs scoorde Tilburg Trappers maar liefst veertig keer en wonnen Trappers acht keer!

Topscoorder

De topscoorder van de Trappers is Branden Gracel met 28 goals ook heeft hij de meeste assists op zijn naam staan maar liefst 35!

Meer info

voor meer info over het seizoen voor Trappers, neem een kijkje op de site van Trappers.