Terugblik op drie dagen Tilburg Kookt

tilburg kookt

Bewoners van de Reeshof waren dit weekend helemaal in hun nopjes. Na het verdwijnen van Palm Parkies uit het Reeshofpark kreeg de grootste wijk van de stad er toch een mooi evenement bij: Tilburg Kookt. Wij waren er het hele weekend bij en namen onze camera’s mee.

Op Tilburg Kookt kon je genieten van heerlijke lekkernijen. Zo was Loetje aanwezig met lekkere biefstukken, kon je een echte wietburger eten en hoorde je veel positieve reactie over de bieterbal. Voor muziekliefhebbers was er ook genoeg vertier met artiesten als Kenny B, Lucas Hamming, The Cool Quest en nog veel meer op het programma.

Start met VrijMiBo

Het Reeshofpark liep tijdens de eerste dag van het festival al vroeg vol. Dit resulteerde in waarschijnlijk de grootste vrijdagmiddagborrel van afgelopen weekend. Onze fotograaf Corné Hannink was erbij en maakte een mooie fotoreportage. Een impressie hiervan zie je hieronder.

Reeshof loopt uit voor Kenny B

Door het goede weer werd het zaterdag ook lekker druk in het park. Met name tijdens het optreden van Kenny B liep de Reeshof massaal uit. Fotograaf Jules van Iperen maakte een fotoreportage.

Gezellige slotdag

Het was tropisch warm tijdens de laatste dag van Tilburg Kookt. Toch wisten duizenden dorstige en hongerige festivalgangers het Reeshofpark te vinden. Fotograaf Jeroen Vos was aanwezig om een mooie fotoreportage te maken.