Terugblik op Roze Maandag 2019: heerlijke sfeer en gigantisch feest (foto’s)

Roze Maandag zit er weer op en wat hebben we genoten. Honderdduizenden feestvierders kwamen naar de Tilburgse binnenstad om te genieten van dit heerlijke festijn, de verschillende festivals, de sfeer en uiteraard de attracties. Tijd om terug te blikken.

Onze fotografen zijn namelijk de hele dag op pad geweest om Roze Maandag vast te leggen. Van de Pride Walk tot de Korte Heuvel, van het Piusplein tot de Oranjestraat en van de Muzentuin tot de Spoorzone; we waren aanwezig. Lees snel verder en check de fotoreportages die Jules van Iperen, Bas Haans, Camiel van de Wijdeven en Frans Versteden hebben gemaakt.

Pride Walk

Roze Maandag begon officieel met de Pride Walk vanaf centraal station naar de Korte Heuvel. Wij spraken een aantal van de bezoekers van Roze Maandag. De mini-interviews vind je hier.

Er trok vanaf 11:30 uur een grote roze stoet door de binnenstad. Dat leverde erg mooie beelden op.

Feestjes binnenstad

Na de officiële opening op de Korte Heuvel, barstte het feest los in de hele binnenstad. Van Gin Fizz Outdoor tot een gigantisch vol Piusplein en ook in de Stadhuisstraat en op de Paleisring was het druk en vooral gezellig.

Holy Pink in de Muzentuin

Gigantische rijen voor de deur, duizenden liefhebbers van techno en deephouse in de Muzentuin en een fantastische sfeer. Holy Pink beleefde wederom een top editie en dat is te zien aan de foto’s!

Discofestijn in de Spoorzone

Met een Disco Snolly liveband en duizenden uitzinnige festivalgangers was het weer extreem gezellig bij de Desperados Road Show in de Spoorzone. Dat leverde weer prachtige beelden op!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: