Terugblik Roze Maandag 2018: Pride walk, Holy Pink & feestjes in de binnenstad

Terugblik Roze Maandag

Wat was het prachtig, wat was het mooi! Roze Maandag 2018 is weer voorbij, maar wat hebben we met z’n allen genoten. Van de Spoorzone tot aan de Muzentuin en van de Stadhuisstraat tot aan de Korte Heuvel, de hele stad werd omgetoverd tot één groot festivalterrein vol vrolijke mensen. Graag blikken we nog een keer terug met de mooiste foto’s.

Een speciaal bedankje aan Bas Haans, Jules van Iperen, Camiel van de Wijdeven en Frans Versteden voor het maken van de kleurrijke foto’s!

Pride Walk

Terugblik Roze Maandag

Ook dit jaar was de Pride Walk van de Tilburgse kermis weer een groot succes! Om 12.30 vertrok de roze stoet vanaf het centraal station door de Stationsstraat en de Heuvelstraat om uiteindelijk de eindigen op het Piusplein.

Holy Pink Festival

Terugblik Roze Maandag

Duizenden bezoekers stonden ook dit jaar weer klaar om de liefde voor muziek en voor elkaar te vieren tijdens Holy Pink Festival. Het (gratis) festival van Tilburgse organisatie Draaimolen werd georganiseerd in de Muzentuin en was vooral liefhebbers van house en techno een perfecte locatie.

Spoorzone

Terugblik Roze Maandag

De Desperados Roadshow, Biertuin, Kermisbraderie en ga zo nog maar even door. De Spoorzone was dit jaar een echte hotspot tijdens Roze Maandag. Zo kon je onder andere genieten van Keezus Christus, Boogy Fever en Disco Coconuts. Mocht je ook in de Spoorzone zijn geweest tijdens Roze Maandag, check dan even de link hieronder!

Feestjes in de binnenstad

Terugblik Roze Maandag

Buiten de de grotere georganiseerde evenementen, waren er ook meer dan genoeg feestjes in de binnenstad. Denk hierbij aan PinkSquare op het Piusplein, Gin Fizz Outdoor, Drag Queen acts in de Stadhuisstraat en STOUT Festival op de Korte Heuvel.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: