Gezocht: testers voor 3D print software

Bij Indicia in Tilburg wordt al een tijdje hard gewerkt aan vernieuwende software voor het ontwerpen van dingen in 3D zodat ze geprint kunnen worden. De grote uitdaging: de software moet door iedereen gebruikt kunnen worden. Creatief of niet, technisch of niet, digital onderlegd of niet, jong of oud, het mag allemaal niet uitmaken.

Indicia denkt dat ze een heel eind zijn en vinden dat het tijd is om dat niet zelf te bedenken, maar het aan de mogelijke eindgebruikers te vragen. In dat kader zijn ze op zoek naar een drietal doelgroepen. Herken je je in één van deze groepen en lijkt het je leuk om op deze manier met vernieuwing in aanraking te komen, stuur dan een mail naar Dennis van den Broek (Dennis.vanden.Broek@indicia.nl)

Op maandag 7 december om 18 uur, verwelkomt Indicia:

Makers

Ben je in je garage of schuur graag aan het knutselen, timmeren of solderen? Of hou je van het rijgen van kralen tot een ketting, dan ben jij een echte maker. Graag zouden wij een aantal van jullie laten zien wat onze software kan, en zijn we benieuwd wat jij er van vindt en wat je ermee zou willen maken.

Creatieven

Maak jij alle uitnodigingen voor de verjaardagen van vrienden en bekenden? Fotografeer jij alles om je heen, en richt je vijf keer per dag je huis opnieuw in? Dan ben jij een creatief naar ons hart en zouden we je graag meenemen op onze reis door de wereld van 3D printen.

Digital natives

Ben jij geboren na 1980 en geinteresseerd in technologie? Creativiteit is niet van belang, je moet het alleen leuk vinden om een ipad in je handen te houden. Die willen we je dan graag ook onder je neus schuiven en je daarna bevragen over wat je ervaren hebt.

Herken je je in één van bovenstaande profielen, en heb je nog niks in je agenda voor 7 december, dan zien we je graag bij INDICIA aan de Spoorlaan 348 in Tilburg. Parkeren kan achter ons gebouw.