Tex-Mex Streetfood: nieuw afhaal- en thuisbezorgrestaurant in Tilburg

Tex-Mex Streetfood

Vers en bedachtzaam goed eten hoeft niet meer van ver te komen met de komst van het nieuwe afhaal- en thuisbezorgrestaurant Tex-Mex Streetfood. Vanaf nu kun je in Tilburg en omgeving genieten van de Mexicaanse en Texaanse keuken met een twist. Het personeel staat te popelen om je hun visie op deze overheerlijke en bijzondere keukens te laten ervaren.

Tex-Mex Streetfood

Wellicht is het je al opgevallen, misschien ook niet; in de Tilburgse Reeshof is een nieuw thuisbezorgrestaurant bij gekomen. In de Weerselostraat 106 vind je Tex-Mex Streetfood; zij serveren een mix van de Mexicaanse en- Texaanse keuken met oog op een streetfood vibe. Met een uitgebreide menukaart en oog op vega en vegan alternatieven, is er voor iedereen wel iets te vinden. Van juicy slow-cooked ribs en een crispy chickenburger tot aan een vegan buritobowl, kleurrijke bietenbroodjes en een vegan avocadoburger. You name it!

Bewust en kwaliteit

Naast kwaliteit en verse producten streven ze naar milieubewuste oplossingen. Binnen de bedrijfsprocessen wordt duurzaamheid en milieubewust ondernemen meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmaterialen, elektrisch vervoer en minimale voedselverspilling.

Tex-Mex Streetfood is op maandag en dinsdag gesloten.