The Boy Next Door draait op Dancetour Tilburg 2013!

Zaterdag, 22 juni 2013
The Boy Next Door draait op Dancetour Tilburg 2013!
Finale battle in Café Philip levert winnaar op

Op 21 juni vond de Pepsi DJ Knock Out plaats in Café Philip, Tilburg. Tijdens deze avond hebben vier finalisten zich bewezen tegenover de jury. The Boy Next Door is de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out 2013 en heeft daarmee een plek veroverd achter de draaitafels van Dancetour Tilburg 2013 op 18 augustus in het Leijpark. Daarnaast maakt hij kans om te draaien op het Amsterdam Dance Event in oktober.

Pepsi DJ Knock out, Tilburg
Dit jaar konden DJ’s uit Tilburg en omgeving zich inschrijven om kans te maken op een plekje achter de
draaitafels van Dancetour in hun stad. Na de online voorrondes via Facebook bleven er vier finalisten over die op 21 juni de finale battle met elkaar aan gingen. De avond startte met de individuele sets van uiteindelijke winnaar The Boy  ext Door en zijn medefinalisten Generation90, Thomas A & Abedin Dula en wildcardwinnaars Brawl & Ior A Phedax gevolgd door verschillende battles. De strijd zat er algauw goed in en ook het publiek deed haar best. De DJ’s hadden samen voor een enthousiast publiek gezorgd, bestaande uit ongeveer 200 man.

The boy next door
The Boy Next Door, beter bekend als Lex van Berkel, is 20 jaar en komt uit Tilburg. Hij draait inmiddels al
twee jaar in verschillende bars en clubs zowel in het binnenland als buitenland.
The Boy Next Door’s favoriete stijl is afhankelijk van het publiek waar hij voor draait. Hij is ervan overtuigd dat je het beste op het publiek kunt inspelen. Zijn doel is om uiteindelijk op UMF Miami te draaien. Winnaar The Boy Next Door: “Ik ben zeer druk bezig met eigen tracks die binnenkort uitkomen. Dancetour zou een mooie opstap zijn deze tracks aan het grotere publiek te laten horen!”

The Boy Next Door draait op Dancetour Tilburg op 18 augustus, dit is de eerste plek die tot nu toe bekend is. De rest van de line up volgt snel!

De Danctour aftermovie 2012