The cubes: Nieuw(st)e hotspot aan de Piushaven

SPOT ON

In de Piushaven ontmoeten de online en offline wereld elkaar. In het Falconpand vind je sinds een half jaar The Cubes. Een plek waar verschillende creatievelingen met een eigen verhaal werken en ondernemen. Op 2 april vindt het eerste SPOT ON-event plaats: een podium voor het verhaal van The Cubes members én de bezoekers.

In de bruisende Piushaven…

The Cubes is gevestigd in belevingsfabriek Falcon in de bruisende Piushaven. Op 80 vierkante meter kunnen 70 ondernemers samenkomen. The Cubes is een inspirerende verzamelplek en verbindende community voor ondernemers. Een plek waar online en offline samenkomen. Van een vrolijke webshop-eigenaar tot een gedreven beeldhouwer: iedereen met een verhaal, product, dienst of andere discipline is welkom bij deze club.

Kennismaken met The Cubes-eigenaren

Tijdens het SPOT ON-event op 2 april krijgen de verhalen van de Cube-eigenaren een podium en komen The Cubes tot leven. Een middag waar inspiratie het uitgangspunt is. Alle members werken vanuit hun eigen specialisme en overtuiging, maar zijn verbonden door passie en gedrevenheid.

Welke verhalen worden er op 2 april gedeeld? Dressed by Alex Risch kan elke man van perfect stijladvies voorzien. Kleed jij je zoals Jort Kelder of eerder als Mark Rutte? Alex Risch geeft alle mannen raad over welke ‘jasjes en dasjes’ bij ze passen. De mannen van Bijzonderewijnen.com doen hun naam eer aan en laten wijnen proeven met een bijzonder verhaal én bijzondere smaak. Esmee Meijs van Zakmes Content Agency staat klaar voor media- en marketingadvies. Brigitte van Schooten van Art of Tea neemt je mee in de kunst van het thee zetten. Zij demonstreert de ‘Gong Fu Cha’. Hans Prevoo van Kookstudio Bollore bevestigt deze middag dat liefde écht door de maag gaat. Hij laat je tijdens een mini-kookworkshop zien hoe je iedereen voor je kunt winnen.

Welkom nieuwe Cube-eigenaar & win een SMEG broodrooster

Zaterdag 2 april is tevens ook het moment dat Rob van Buren aftrapt als de (huis)barbier van The Cubes. Hij zorgt ervoor dat alle mannen weer mooi geschoren en geknipt het Falconpand verlaten. Kunstenaar Peter Hendriks demonstreert hoe zijn prachtige beelden tot stand komen en Undici gaat op het eind van de dag een te gekke SMEG-broodrooster weggeven aan een van de bezoekers van het SPOT ON-event. Een middag vol inspiratie en beleving waar je kennis kan komen maken met de nieuwste hotspot aan de Piushaven.

Praktische informatie

Ga op zaterdag 2 april tussen 14.00 en 17.00 uur naar het eerste The Cubes-event in het Falconpand aan de Piushaven 20D. Raadpleeg voor meer informatie de Facebookpagina of de website.