The Streamers komen terug met livestream in de Winter Efteling en doneren geld aan Unicef

Helaas zitten we deze kerstvakantie weer thuis door de nieuwe lockdown. Dat betekent dat we weer veel gaan wandelen, nieuwe baksels gaan uitproberen, Netflix afstruinen en nog veel meer om onszelf te vermaken deze vakantie. Helaas zijn er dus ook veel evenementen en activiteiten die niet door kunnen gaan. Maar niet getreurd, er zijn enkele leuke evenementen te volgen vanuit huis. Zo komen Tweede Kerstdag The Streamers terug met een leuk live concert! Lees snel verder.

The Streamers

The Streamers hebben er al verschillende live streams op zitten. Zo begonnen ze in maart 2021 in het Koninklijk Theater Carré. Toen keken op het hoogtepunt meer dan 1,8 miljoen mensen naar de livestream. De tweede livestream werd gegeven op Koningsdag. Deze vond plaats in de Koninklijke Stallen bij Paleis Noordeinde. Toen keken op het hoogtepunt meer dan 2,5 miljoen mensen mee om Koningsdag leuk af te sluiten. Het laatste concert was op 29 mei in De Kuip waar 1,9 miljoen mensen naar keken. En ook nu komen ze weer terug om ervoor te zorgen dat wij naar een leuk concert kunnen kijken vanuit huis tijdens deze lockdown.

The Streamers bestaat uit een leuke en getalenteerde groep mensen: Frank Lammers, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Maan, Danny Vera, Diggy Dex, Nick Schilder, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Thomas Acda, Paul de Munnik, VanVelzen, Emma Heesters, Flemming en Meau.

Mooie Locatie

Dit jaar gaan The Streamers naar de Winter Efteling. De Winter Efteling zal zorgen voor een mooie en sprookjesachtige locatie voor The Streamers om op te treden. De Winter Efteling is versiert met mooie verlichting, sneeuw en veel meer. Zo krijgen wij een echt kerstgevoel bij het concert.

Doneren aan Unicef

Je kan het concert gratis volgen via een livestream, maar je kan wel geld doneren in de fooienpot. Dit keer gaat het geld uit de fooienpot naar Unicef. Unicef zal dit geld gebruiken om kinderen in nood levensreddende hulp te bieden. Zo zullen ze ervoor zorgen dat kinderen naar school kunnen, eten hebben en hen beschermen.

Streamen?

Wil jij deze livestream graag zien? Bestel dan snel gratis jouw kaartje via de website! En doneer geld in de fooienpot voor Unicef. Voor meer informatie over de livestream of voor andere vragen ga je naar de website van The Streamers.