Coronaproof daten met Valentijn? The Talk brengt First Dates naar Tilburg!

In navolging van het populaire tv-programma komt Café-Restaurant The Talk met een geheel eigen ‘First Dates’ The Talk Edition. Ben jij er wel toe om wat nieuwe mensen te leren kennen (volgens de coronamaatregelen) en durf jij de spanning van een blind date aan? Dan kan dit zomaar iets voor jou zijn! Nadat The Talk twee geschikte profielen met elkaar gekoppeld heeft, zal op 14 februari – de meest romantische dag van het jaar – de date volgen.

‘Willen jullie elkaar nog eens zien?’

Je kunt je aanmelden voor de blind date, vervolgens worden twee profielen met elkaar gekoppeld door The Talk. Geheel in romantische sferen gaan jullie op Valentijnsdag daten. Dit natuurlijk geheel volgens de coronamaatregelen. De koppels starten met een leuke wandeling die begint bij The Talk. Uiteraard zit daar een lekker hapje en een drankje bij. Ook krijgen je als date-koppel een aantal vragen mee voor wat goede gespreksstof, zo kun je elkaar snel beter leren kennen. Na de wandeling volgt natuurlijk de welbekende vraag: “Willen jullie elkaar nog eens zien?”.

Inschrijven

Inschrijven is ook nog steeds mogelijk, dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: robin@thetalk.nl. De kosten voor de deelname zijn €7,50. Iedereen is nog altijd welkom, al zijn de mannen tot nu toe iets minder goed vertegenwoordigd!

Geen match?

Waren jij en je date toch niet helemaal een match? Dan organiseert Café-Restaurant The Talk een speeddate avond wanneer zij weer open mogen. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Meer informatie

Meer informatie over deze actie vind je op de Facebookpagina van The Talk, of op de bedrijfspagina.