The Talk komt met afhaalservice voor broodjes, salades, drankjes en cheesecake

the talk broodjes

Heb jij ook een lijst horecazaken waar je als eerst naartoe gaat na 1 juni? Wij denken dat het fijne terras van The Talk bij veel Tilburgers hoog op dat lijstje staat, mede dankzij de welbekende broodjes! Maar voor die broodjes hoeven we gelukkig niet lang meer te wachten: vanaf vrijdag zijn deze namelijk af te halen bij de Tilburgse horecazaak aan de Heuvel.

‘En waarom nu pas?’, horen we je denken. Dat heeft alles met de verbouwing van de horecazaak te maken. Bedrijfsleider Robin Baelemans: “Dit hadden we al op de planning staan voor het einde van het jaar, de laatste verbouwing is namelijk al weer 5 jaar geleden. Met het afhalen wilden we wachten tot de tent er weer strak uitziet.” En dat ziet het na de verbouwing zeker: een nieuwe visgraatvloer, een lichtere kleur op te muren en een stuk groener. In de loop van dit jaar wordt ook een nieuwe huisstijl doorgevoerd.

Robin is trouwens erg blij met de aangekondigde versoepeling van de maatregelen. Hij heeft het plan om met tijdslotten te gaan werken en er loopt al een aanvraag bij de gemeente om het terras te vergroten. Voor The Talk betekent dat er in de zaak na 1 juni ruimte is voor 22 gasten in plaats van 60. En dat valt hem niet tegen. Hij is vooral blij dat er perspectief is en ze straks weer open mogen.

63 broodjes, salades, drankjes en cheesecake

En dan over het afhalen. Ze hebben ervoor gekozen om de volledige lunchkaart beschikbaar te stellen. Dat zijn dus 63 broodjes, salades én cheesecake. Daarnaast zijn ook drankjes af te halen om mee te nemen. Om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, hebben ze alles afgezet met hekken en tafels. Bij één punt kun je je bestelling doorgeven en op een ander punt weer afhalen. Je bestelling doorgeven kan dus ter plaatse, maar als je het fijn vindt ook al vooraf via een speciaal Whatsappnummer.

Positieve reacties

Robin zegt op sociale media overladen te worden met positieve reacties. Om duidelijk aan te geven hoe het afhalen verantwoord in zijn werk gaat, gaan ze nog een filmpje plaatsen. Zie jij zo’n lekker broodje van The Talk wel zitten? Dan kun je er vanaf vrijdag 8 mei je broodje bestellen en afhalen. De weken erop zal the Talk geopend zijn van donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.00 uur.