The Talk of The Town eventjes terug in Tilburg

Zaterdag 16 januari wordt, voor de vierde keer alweer, “The Talk of The Town Reunion” georganiseerd in MIDI Tilburg. Bezoekers worden op deze avond mee teruggenomen naar de grootste en bekendste discotheek die Tilburg ooit gekend heeft.

The Talk of The Town

Discotheek The Talk of The Town aan de Heuvelring in Tilburg was vanaf de opening in 1978 tot aan de dag dat deuren voorgoed sloten in 2003 een begrip in Tilburg en omstreken. In de begindagen stonden alle grote Nederlandse artiesten op de bühne, van André Hazes tot Rob de Nijs. In de jaren ’80 en ’90 komt de nadruk meer te liggen op eerst disco en later housemuziek en staan er regelmatig bekende DJ’s achter de draaitafels. “Turn Up The Bass”, wat een grote stempel drukt op de hele housescene, wordt er geboren. Deze vooruitstrevendheid qua muziek, lichtshow en inrichting wordt gewaardeerd door de bezoekers en deze staan dan ook, gedurende de topjaren, letterlijk in de rij.

Aangezien ‘The Talk’ , zoals de discotheek in de volksmond werd genoemd, een grote rol heeft gespeeld in het uitgaansleven van zoveel mensen, besloten een aantal oud-medewerkers in 2012 tot het organiseren van een reünie. Er waren verschillende area’s met de verschillende muziekstromingen, gedraaid door de DJ’s van toen. Het werd een groot succes (binnen 4 dagen uitverkocht) en was dus voor herhaling vatbaar.

Inmiddels staat de vierde editie voor de deur op zaterdag 16 januari. Voor het eerst in de maand januari vandaar met als ondertitel ‘de grootste Nieuwjaarsborrel van Tilburg’. Wel is er weer voor elk wat wils. Zo ga je in de kelderzaal terug in de tijd dankzij de Danceclassics van DJ’s Bart Thimbles en Frans Jozef Becx terwijl je in de grote zaal helemaal los kunt op de jaren 90 beats van o.a. DJ Jan Vervloet ( bekend van Scoop-Drop It en Fiocco ) en DJ Franklin & Dj Bambi.

Tickets

De vierde editie wordt weer een trip down memory lane voor alle oud Talk-gangers maar natuurlijk vooral een weerzien met heel veel oude bekenden.
Kaarten zijn te bestellen via de website www.terugnaardetalk.nl.