Theater De Nieuwe Vorst lanceert zomerprogramma: Vorst in de Zomer

Vorst in de Zomer

We hebben wat in te halen. De Nieuwe Vorst is klaar voor een zomer vol theater. Onder de noemer ‘Vorst in de Zomer’ worden de zalen en de binnentuin gevuld met theatermakers die we moesten missen, nieuwe makers met toffe try-outs, krakers met wilde ideeën en slam poets met uitzinnige woordkunst.

In juli en augustus kan het publiek in alle hoeken en gaten van Theater De Nieuwe Vorst weer live genieten van het uitgebreide en diverse zomerprogramma.

Een kleine greep uit het verkoelende Vorst in de Zomer aanbod

Luister in je eenpersoonscocon naar gesprekken met mannen over intimiteit en verlangen bij ‘BLOOS de mannen’. Laat je inspireren door Video Vixen en hiphop honeys in de dansperformance van Jezebel van Cherish Menzo. Leg in Mount Average een parcours af langs historische figuren. Geniet onder de sterrenhemel van de beste korte verhalen. Of bezoek een van de vele premières van makers van Expeditie Cement en gloednieuw werk van Makershuis Tilburg.

Het totale programma

Het totale programma van Vorst in de Zomer is terug te vinden op de website van De Nieuwe Vorst, en zal ook nog verder worden aangevuld. De capaciteit is beperkt, dus zorg dat je op tijd tickets koopt.