Nieuws

lunch
Let op! Dit artikel is al 832 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theater de Nieuwe Vorst opent overdag voor koffie en lunch

Vanaf dinsdag 12 maart is het café van Theater de Nieuwe Vorst in de Willem II-straat ook overdag geopend. In de inspirerende omgeving van theatermakers en creatievelingen kun je er terecht voor een lunch en een drankje.

Een plekje voor iedereen

In het prachtige historische pand, dat beschikt over veel verschillende ruimtes en hoekjes is voor iedereen een plekje te vinden. Hier kun je rustig werken, een werkoverleg houden of lekker borrelen. Bij goed weer kun je uiteraard een een tafeltje in de mooie binnentuin uitzoeken. Phyllis Derolur van Proeflokaal De Tuin serveert een lekkere lunch in het café terwijl je bij Randy Hoekwater, voormalig eigenaar van Kaldi, een goeie kop koffie of een verkoelend drankje kunt bestellen.

Uitnodigende, creatieve energie

Maurice Dujardin, directeur van De Nieuwe Vorst: ‘In ons theatercafé hangt een uitnodigende en creatieve energie die we graag volop delen met anderen. Of je nu theatermaker bent of een bezoeker die simpelweg binnenloopt voor een lekkere kop koffie, een goed broodje of een goed gesprek. Dujardin is blij dat het café de komende maanden opengaat in samenwerking met Randy en Phyllis. Zeker omdat het mooie weer er aan zit te komen en de stadstuin van het theater klaar ligt.

Vanaf dinsdag 12 maart kun je bij De Nieuwe Vorst tussen 10.00 en 17.00 uur terecht voor lunch en koffie. Het café is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Reageer op dit bericht