Theater De Schalm kondigt nieuw seizoen aan

Het theaterseizoen 2009-2010 gaat weer van start…….Samen uit ja gezellig. Op uw verzoek hebben wij de Middelbare Meiden weer gecontracteerd voor Berkel-Enschot. Deze naam spreekt voor zich hilariteit en herkenbaar. Misschien heeft u al een een kaartje en misschien ook niet… Wees er snel bij!

Vrijdag 25 september bent u 'een illusie rijker'
Bij elke verhuizing of grote schoonmaak stellen we ons allemaal dezelfde vraag: moeten we nou wéér met al die rotzooi en nooit geopende dozen slepen of gooien we die rommel nu toch eindelijk eens weg zodat we onze kinderen daar later niet mee opzadelen? Wat houdt ons dan tegen? Zijn dat al die stoffige dingen zelf of kleven er misschien nog dierbare herinneringen aan?

Willen we wel zien hoe jong en verleidelijk we er uit zagen op de foto's van toen en willen we echt weten of die oude kleren nog passen? Kunnen sommige dozen dan niet beter dicht blijven? De Meiden steken de handen uit de mouwen en maken tijdens het opruimen de balans op. Maar gooien ze daadwerkelijk alles weg en blijft er niets bewaard?

Aanvang 20.15 uur. Toegangsprijs inclusief pauzedrankje € 17,00

De voorstelling begint om 20.15 uur, Kaarten kosten € 17,- , incl. pauzedrankje
Theater C.C. De Schalm (tijdens kantooruren), Eikenbosch 1, 5056 GB. Tel.: 013-5331333  

Deze voorstelling doet mee aan ‘Uitmetjebiebpas’. Dat betekent dat op vertoon van de bibliotheekpas € 1,00 reductie op de toegangsprijs wordt gegeven.