Theater, horeca & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in de regio Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. Daarnaast hebben we ook een vacaturebank op Instagram genaamd vacaturebank_tilburg. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

Factorium Cultuurmakers zoekt allround geluids- en lichttechnicus

Factorium Cultuurmakers is op zoek naar een allround geluids- en lichttechnicus. Als allround geluids- en lichttechnicus verricht je alle podium-technische werkzaamheden en heb je kennis van op- en afbouw van licht, decor en podiumbouw. Daarnaast verzorg je zelfstandig alle licht en geluid die nodig is om presentaties, concerten, voorstellingen en nog veel meer in goede banen te leiden.

Werken bij Doloris’ Rooftop

Lijkt het jou leuk om te werken bij een van de allergrootste rooftopbars van de Benelux? Pak nu je kans! Er staan namelijk enkele functies open bij Doloris’ Rooftop. Doloris creëert memorabele ervaringen. Er is nieuwsgierigheid en moed voor nodig om het onbekende te verkennen. En jij weet, als onderdeel van het team, de sfeer van Doloris goed over te brengen aan de gasten.

OrthoTilburg zoekt orthodontie assistent(e)

Lijkt het jou leuk om in een mooie en moderne orthodontistenpraktijk te werken? Het team van OrthoTilburg is op zoek naar een enthousiaste orthodontie assistent(e). Als orthodontie assistent(e) heb je een leuke en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Daarnaast kom je te werken in een gezellig team met veel gemotiveerde collega’s.

Instagram vacaturebank

Sinds kort hebben wij ook een vacaturebank op Instagram! Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden