Theaters Tilburg en De NWE Vorst starten TheaterBende

TheaterBende

Theaters Tilburg en De NWE Vorst slaan de handen ineen als het gaat om jeugdtheater. Na het verschijnen van de eerste gezamenlijke agenda, gaat ook de TheaterBende van start. Het is een club van jongens en meiden die zó gek zijn van theater dat ze zonder ouders naar een voorstelling durven.

Wat ze gaan doen

Er zijn twee bendes. Eén voor 6 t/m 8 jaar en één voor 9 t/m 12 jaar. Dit najaar gaan ze drie zondagmiddagen met elke bende op pad. Er is dan een voorstelling in De NWE Vorst of in Theaters Tilburg. Bovendien doen ze steeds iets bijzonders rondom de voorstelling: denk aan een ontmoeting met de artiesten en/of een workshop erna. Ze maken er elke keer een feestje van.

Wat je gaat zien

Met de jongste bende gaan we naar: Monsters van Duda Paiva ( zo 5 nov), Buurman in de natuur van Andreas Denk en plan d- (zo 26 nov) en De Worstelaar van Theater Gnaffel (zo 17 dec). Met de 9+ bende gaan we naar: Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten van Schippers & VanGucht( zo 29 okt), de Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt van Theater Artemis (zo 19 nov) en het Familieconcert van het Nederlands Blazers Ensemble in de Concertzaal (zo 10 dec).

Aanmelden

Zin om lid te worden van de TheaterBende? Meld je dan aan via theaterbende@denwevorst.nl. Dat kan tot dinsdag 24 oktober. Vóór elke bijeenkomst krijg je een mail met alle informatie, die de ouders belangrijk vinden. Lidmaatschap van de Theaterbende bedraagt € 39,00 voor deze editie, inclusief de entree voor de voorstellingen, wat lekkers en het begeleide randprogramma. Per bende is er plek voor 20 bendeleden. Het vervoer van en naar het theater is op eigen gelegenheid.

Locaties

Theaters Tilburg (studio, concertzaal) en De NWE Vorst.