Theaters Tilburg gaat groot, groter, grootst

Theaters Tilburg heeft ook voor seizoen 2015/2016 grootse producties naar het theater gehaald. Zo gaat Grease op 13 september in Tilburg in première, brengt het Noord Nederlands Toneel de toneelhappening Borgen en komt de grootst reizende productie Beauty and the Beast naar de schouwburg.

Een première is en blijft een bijzondere gelegenheid. Theaters Tilburg is er dan ook trots op dat één van de grotere producties uit de stal van Joop van den Ende en Albert Verlinde in Tilburg in première gaat: Grease. Een klassieker met songs als You’re The One That I Want, Sandy en Hopelessly Devoted To You. Een nieuwe generatie musicalsterren betreedt het podium: Tim Douwsma maakt als Danny zijn musicaldebuut en naast hem schittert Vajèn van den Bosch als Sandy. Het publiek is welkom op 11 & 12 sep en van 16 t/m 20 dec. De première is besloten, maar uiteraard kan iedereen BN’ers komen spotten langs de rode loper op zondag 13 september.

Toneelmarathon Borgen

Van de grootste musical naar een seriemarathon op toneel. Het Noord Nederlands Toneel komt met een bewerking van de Deense tv-serie Borgen naar Theaters Tilburg. Regisseur Ola Mafaalani weet veertien episoden van Borgen terug te brengen tot een meeslepende theaterervaring, die om 13.00 uur ’s middags begint en om 23.00 uur ’s avonds eindigt. Tussen elke ‘aflevering’ kan het publiek vrij in- en uitlopen naar de foyer. Live-muziek, een culinair concept van scenarioschrijver Adam Price en een ongekend grote cast met o.a. Malou Gorter, Anna Drijver en Dragan Bakema maken het af. Deze toneelhappening vertelt het verhaal van Brigitte Nyborg die als premier van Denemarken dagelijks keuzes maakt tussen haar idealen, privéleven en de harde politieke werkelijkheid.

Beauty and the Beast

Met een dertigkoppige cast en tien trailers vol decors en kostuums, komt een van de meest succesvolle musicals, Disney’s Beauty and the Beast, naar Schouwburg Tilburg. Een groots geënsceneerd spektakel met o.a. Anouk Maas (Belle) en Freek Bartels (Gaston). De musical vertelt het liefdesverhaal van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van het Beest. Beauty and the Beast speelt van 3 t/m 8 mei in Tilburg.

Verkoopinformatie

Kijk voor meer informatie en tickets op www.theaterstilburg.nl of bel Infoservice & Tickets via 013 543 22 20.