Nieuws

Niet gezond
Let op! Dit artikel is al 312 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg introduceert: Niet gezond? Nieuwe kans!

In deze tijd, waarin de veiligheid van een theaterbezoek voorop staat, introduceert Theaters Tilburg de nieuwe regeling Niet gezond? Nieuwe kans!

Theaters Tilburg nam al verschillende maatregelen zodat gasten, artiesten en personeel op een veilige manier kunnen genieten van een avondje uit. Nu voegt het theater daar de regeling Niet gezond? Nieuwe kans! aan toe. Gasten met gezondheidsklachten kunnen daarmee tot op de dag van de voorstelling of het concert hun tickets retourneren.

Over Niet gezond? Nieuwe kans!

“Voorheen was een verkoudheidje geen reden je theaterbezoek af te zeggen, maar in deze tijd verzoeken we gasten in dat geval niet te komen. Met deze regeling komen we daarin tegemoet, en kunnen gasten het aankoopbedrag op een later moment gebruiken voor een andere voorstelling of concert. Tegelijkertijd wordt het theaterbezoek van gasten zonder klachten prettiger en veiliger”, aldus Anne Beijer (manager Marketing & Educatie).

Gasten met (lichte) gezondheidsklachten kunnen met deze nieuwe regeling tot op de dag van de voorstelling of het concert hun ticket(s) retourneren. Het aankoopbedrag wordt omgezet in een digitaal tegoed (minus administratiekosten à € 5), waarmee op een later moment tickets voor een nieuwe voorstelling gekocht kunnen worden. Want ze zien je graag, maar wél op een moment dat je gezond bent!

Gebruikmaken van Niet gezond? Nieuwe kans!

Moet je onverhoopt gebruikmaken van de regeling Niet gezond? Nieuwe kans! neem dan contact op met onze Ticketservice.