Nieuws

nieuwe programma
Let op! Dit artikel is al 54 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Theaters Tilburg presenteert nieuw programma tot het einde van het jaar

Na meerdere malen de lancering en start verkoop van het nieuwe seizoen uitgesteld te moeten hebben, is het medio augustus dan eindelijk zover! Op vrijdag 7 augustus presenteert Theaters Tilburg het nieuwe programma van september t/m december, waarna de daaropvolgende weken de verkoop van start gaat.

Begin maart stond een goed gevuld theater- en concertseizoen in de steigers. Door de coronacrisis moest Theaters Tilburg dat programma echter zo goed als volledig van tafel vegen en is er hard gewerkt aan een nieuw, passend programma. Omdat het programma vanaf januari nog volop in beweging is, is ervoor gekozen te starten met de verkoop van enkel het programma van september t/m december. Medio oktober kondigt het theater de tweede helft van het theater- en concertjaar aan.

Gevarieerd aanbod

Theaters Tilburg heeft met alle reeds eerder geboekte artiesten en gezelschappen bekeken welke voorstellingen en concerten onder de gewijzigde omstandigheden doorgang kunnen vinden. Gelukkig kan er nu voor de eerste helft van het seizoen weer een gevarieerd aanbod worden geboden aan muziek, toneel, dans, cabaret, show en jeugdvoorstellingen, voor zowel de schouwburg, concertzaal als studio.

Aanpassingen

Een bezoek aan een van de zalen zal iets anders verlopen dan bezoekers gewend zijn, want Theaters Tilburg houdt zich uiteraard aan de richtlijnen vanuit de overheid. Zo zal er onder andere 1,5 meter afstand worden gehouden in de zalen en zullen sommige voorstellingen en concerten iets korter duren en soms twee keer op een avond plaatsvinden. Theaters Tilburg heeft hiermee al ervaring opgedaan tijdens het aangepaste zomerprogramma dat in juli plaatsvond.

Aankondiging programma

Waar Theaters Tilburg het nieuwe theater- en concertprogramma voorheen in een dik programmaboek presenteerde, wordt het in deze veranderende omstandigheden online gepresenteerd. Het nieuwe programma wordt vanaf 7 augustus gelanceerd op de website van Theaters Tilburg en in verschillende digitale inspiratiemagazines.

Start kaartverkoop 22 augustus

De kaartverkoop voor het programma van de eerste helft van het seizoen start op zaterdag 22 augustus. Het theater verkoopt enkel tickets via de website én aan de Ticketservice-balie.

Reageer op dit bericht