Theaters Tilburg verwelkomt Marjolein Fischer als nieuwe Manager Programmering & Events

marjolein fisher

Bij de aanvang van het nieuwe theater- en concertseizoen zal ook een nieuwe Manager Programmering & Events aantreden bij Theaters Tilburg. Per 1 augustus zal Marjolein Fischer het team van Theaters Tilburg weer compleet maken, na het vertrek va Paul Cornelissen begin mei.

Marjolein is geen onbekende voor haar nieuwe werkgever. Zo was ze zakelijk leider van het Magogo Kamerorkest, en was ze mede-initiatiefnemer van de Yoga Concerten in Concertzaal Tilburg. De laatste jaren was ze werkzaam bij het Metropole Orkest, onder andere verantwoordelijk voor talentontwikkeling en programmering.

Hart verpand aan Tilburg

Marjolein: “Ik heb mijn hart verpand aan Tilburg. Ondanks dat ik jaren boven de rivieren heb gewerkt, ben ik hier altijd blijven wonen. Er gebeurt gewoon zoveel, er bruist zoveel creativiteit… Ik kijk er ongelooflijk naar uit daar een steentje aan bij te kunnen dragen, bij een van de mooiste organisaties die mijn geliefde Tilburg rijk is. Ik wil de programmering nòg inclusiever maken: van, voor en door de stad.”