Theaters Tilburg zoekt samenwerking met amateurfotografen

Theaters Tilburg zoekt samenwerking met amateurfotografen voor de vormgeving van het nieuwe seizoensmagazine. De opdracht die het theater uitzet, is een stadsbeeld van Tilburg te pakken in een creatieve detailopname zonder in te boeten op herkenbaarheid. De amateurfoto’s (zw/w) worden gecombineerd met voorstellingsbeelden (kleur) uit het nieuwe seizoen. Fotografen die de uitdaging aangaan, mogen hun foto’s voor 10 maart a.s. insturen naar info@toelgroep.nl.

Amateurfotografen krijgen de kans hun foto’s terug te zien in het seizoensmagazine 2014/2015 van Theaters Tilburg. De beelden worden in combinatie met voorstellingsbeelden gebruikt, zoals de cover van het huidige seizoensmagazine (oplage min. 30.000). De nadruk ligt op herkenbaarheid, maar het hoeft niet te zeer voor de hand te liggen. De fotografen wiens beelden worden geselecteerd, worden beloond met een gratis voorstellingsbezoek.

Waar moet de foto aan voldoen? 
A4 staand formaat, 350 dpi, zwart/wit, de beelden zijn rechtenvrij. Geplaatste foto’s zullen uiteraard worden voorzien van een naamsvermelding. Meedoen? Stuur een selectie van uw foto’s voor 10 maart op naar info@toelgroep.nl en vermeld daarbij duidelijk uw naam en contactgegevens.

Seizoensmagazine aanvragen? 
Benieuwd naar het eindresultaat? Het magazine van seizoen 2014/2015 is vanaf half mei gratis te af te halen bij de InfoService & Ticketbalie van Theaters Tilburg alsook gratis aan te vragen via theaterstilburg.nl.