Theatertour Roy Donders in première bij Theaters Tilburg

Op 17 oktober gaat de theatertour van Roy Donders in première in de schouwburg van Theaters Tilburg. Het belooft een show van jewelste te worden. Kaartverkoop voor de Glitter- en Glamourtour is reeds gestart via www.theaterstilburg.nl of 013- 543 22 20.

Schouwburg op zijn kop

‘Ons Royke’ zal de schouwburg compleet op z’n kop zetten! Gewapend met glitters, steentjes, pailletjes, printjes, plukskes, minimaal honderd bussen haarlak, zijn band, danseressen en veel ballonnen zal de Tilburger een show van jewelste geven. En dat weet inmiddels heel Nederland: al als kleine dondersteen deed hij twee keer mee aan de Mini Playbackshow. Daarna was hij te zien in Gypsy Girls en zijn real-life soap Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Wat volgde: een eigen huispakkenlijn, twee nieuwe winkels aan het Pater van den Elsenplein, de hits Ga voor Goud en Ik Wil Jou, heel veel optredens en eindeloos veel fans. Theaters Tilburg is maar wát trots dat Roy zijn theatertour in première laat gaan in de schouwburg.

Verkoopinformatie

Roy Donders is te zien op zaterdag 17 oktober om 20:15 uur. Informatie & tickets via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van Theaters Tilburg.