Theeleuten en wijnliefhebbers opgelet: High Tea en High Wine bij Eethuis Twintig

Eethuis Twintig

Oproep aan alle theeleuten en wijnliefhebbers: vanaf 1 oktober kun je bij Eethuis Twintig terecht voor een High Tea of een High Wine. Het team van Eethuis Twintig neemt je mee op smaakavontuur bij deze heerlijke proeverijen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

High wine

Met de ruime wijnkaart van Eethuis Twintig kan een High Wine natuurlijk niet ontbreken. Daarom kun jij vanaf oktober bij Eethuis Twintig genieten van een gewone wijnproeverij of zelfs een luxe variant.

Samen met het team van Eethuis Twintig ga je op smaakavontuur en ontdek je de wereld van wijn en spijs! Je krijgt een combinatie van vis-, vlees- en vegetarische hapjes. De High Wine kost €39,50 per persoon en bestaat uit:

  • Een glas bubbels met een amuse en brood;
  • 2 soorten witte wijn;
  • 2 soorten rode wijn;
  • 4 passende gerechtjes.

High Wine DeLuxe

Voor de echte toetjesliefhebbers komt Eethuis Twintig vanaf oktober met de High Wine DeLuxe. Bij de High Wine DeLuxe begin je met een glas bubbels en amuse en serveren ze hetzelfde als bij de reguliere High Wine. Maar als extraatje hebben ze nog een heerlijk dessert in petto! Of wil je liever een plankje kaas? Uiteraard schenken ze hier ook een lekker glaasje bij. Voor de High Wine DeLuxe betaal je €49,50 per persoon.

High Tea

Een High Tea van Eethuis Twintig is ideaal als je een middag tot rust wilt komen en ondertussen wilt bijkletsen met je familie of beste vriendin(nen). Samen theeleuten en je vingers aflikken bij wat lekkere hapjes in het gezellige restaurant aan de Piushaven.

Wat je precies krijgt, dat is nog even geheim. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en als opwarmertje begin je ieder geval met een soepje. Daarna is er van alles om van te genieten. Wat dacht je van een etagère met luxe belegde broodjes, hartige bites, muffins en scones met marmelade! De High Tea wordt afgesloten met een mix van huisgemaakte zoetigheden.

Honger gekregen en zin in deze High Tea? Vanaf twee personen kun je hier al voor reserveren. Voor €26,50 per persoon geniet je van een reeks hapjes en onbeperkt thee drinken. Reserveren voor een High Tea kan tot een dag van tevoren. De High Tea is uitsluitend te reserveren tussen 12:00 uur en 16:00 uur.

Meer informatie

Reserveren kan via het reserveringsformulier op de website. Vergeet niet in het opmerkingenveld te vermelden dat het om een High Wine (DeLuxe) of een High Tea gaat.