Theeleuters opgelet: er opent een theewinkel in het Dwaalgebied

BijdeT mix & match store

Leuk nieuws! In het Dwaalgebied opent deze maand namelijk een nieuwe winkel: BijdeT Mix & Match Store. Het knusse zaakje opent in de Nieuwlandstraat op nummer 21. Lees snel verder. 

In de winkel kun je straks terecht voor heerlijke theemelanges die op maat worden gemaakt. Ook hebben ze leuke cadeaus voor een ander of voor jezelf. Naast theeliefhebbers, kunnen ook choco-lovers hun hart ophalen. Ze gaan in het winkeltje namelijk ook chocolade verkopen.

De theesoorten en -melanges die BijdeT verkoopt, zijn biologisch en puur natuurlijk. Ze zijn vrij van zoet- en smaakstoffen en van zeer goede kwaliteit. De thee wordt met de hand gemixt en op maat gemaakt.

Over BijdeT

Aan het roer van de winkel staat Selma Vrinds. Ze is gek op thee en chocolade. Haar bedrijf is dan ook ontstaan uit passie voor styling, eten & drinken en ondernemen. In de winkel kun je straks zelf je favoriete theemelange samenstellen. Van smaken als appeltaart tot cupcake en van kletskoeken tot veel meer. Ook traditionele theesmaken zijn uiteraard aanwezig in het assortiment. Daarnaast hebben ze dus diverse cadeauartikelen.

Selma is nog op zoek naar creatieve makers/ontdekkers met een mooi product en verhaal. Ze hebben namelijk nog ruimte over om andere mooie producten te presenteren en te verkopen. Mocht je interesse hebben, kun je contact opnemen met Selma.

Meer informatie

Wil je meer weten over het concept? Check dan vooral de website. 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de winkel? Volg ze dan vooral op Instagram.