Thirsty Thursday: borrelen bij Rooftopbar Mauve!

In de rubriek Thirsty Thursday vieren we dat het weekend voor de deur staat! Om alvast in de sfeer te komen, tippen we je iedere donderdag met een borreltip! Deze keer tippen we je met de heerlijke drankjes én borrelhapjes van Rooftopbar Mauve!

De sfeervolle rooftop aan de Spoorlaan kennen we hier in Tilburg natuurlijk al langer, maar sinds kort klinkt de naam Mauve door de stad. Genoeg reden om er even langs te gaan dus! Op deze hemelse plek waar je uitkijkt over heel de stad kun je kiezen tussen genoeg lekkere biertjes en wijntjes! Ga voor een frisse corona van de tap, een stëlz of een rosé met ijs om in de lentesferen te komen! Of is het al cocktail o’clock? Aan cocktails (of mocktails) ontbreekt het er in ieder geval niet! Ben je benieuwd wat voor lekkere cocktails ze hebben? Kijk dan op de site! Ook kun je een kijkje nemen in de maze als je zin hebt in een borrelmiddag met wat extra avontuur.

Hapjes delen

Met het grote to share aanbod dat ze bij Mauve op de kaart hebben staan hebben jij en je vrienden genoeg keuze! Kies tussen hapjes zoals krab ravioli, spicy steak tartaar of gegrilde little gem. Op heel de kaart zijn allerlei lekkere vlees-, vega- en visgerechten te vinden. Kijk op de website voor hun hele menukaart! Ze zijn van woensdag t/m zondag geopend dus je kunt er ook terecht om jouw week alvast te breken!

Wij gingen laatst al even langs bij Mauve! Bekijk het in deze reel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Bevrijdingsdag

Komende zondag met Bevrijdingsdag is er van 14:00-16:30 livemuziek. Zo kun je samen met je vrienden de vrijheid vieren terwijl je over heel Tilburg uitkijkt! Zo’n aanbod kun je bijna niet afslaan toch?

Blijf op de hoogte

Wil je niks missen van Rooftopbar Mauve? Volg ze dan op Instagram! En wil je weten wat ze allemaal voor lekkers serveren en wat voor dingen ze organiseren? Check dan hun website.