Thirsty Thursday – Hitjesdag, op stap gaan en meer bij Polly Maggoo

In de rubriek Thirsty Thursday vieren we dat het weekend voor de deur staat! Om alvast in de weekendsferen te komen, tippen we je iedere donderdag met een toffe borrel- of uitgaantip! Deze week tippen we je om lekker los te gaan bij Polly Maggoo op de Korte Heuvel. Vanaf donderdag wordt het weekend al lekker ingeluid. Benieuwd? Lees snel verder!

Donderdag, Hitjesdag!

Verwacht niks minder dan een avond vol gezelligheid, herinneringen aan vroeger, rare dansjes en nummers die je van voor tot achteren mee kunt zingen. Zo komen de leukste hitjes en guilty pleasures uit de 80’s, 90’s en 00’s voorbij! Extra leuk: op de donderdag kun je een shotje Sourz voor maar €1,- kopen! Trommel je stapmaatjes bij elkaar op en kom gezellig langs!

Stappen maar!

Op vrijdag en zaterdag wordt het ook één groot feest bij Polly Maggoo. Zo komt op de vrijdag Djer Main het weekend aftrappen met de beste hits waar je helemaal los op kunt gaan. Ben je zaterdag uitgebrakt? Dan kun je op zaterdag weer lekker uit je plaat gaan bij Polly Maggoo! DJ Mikey zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan en de handen in de lucht. Kortom, maak je weekend er weer eentje voor in de boeken, verzamel je vrienden bij elkaar en vier feest bij Polly Maggoo!

Meer informatie

Wil je helemaal niks missen van Polly Maggoo? Volg ze dan op Facebook en Instagram!