Thirsty Thursday: Rye Black IPA Roadburn bier bij LOC Brewery

In de nieuwe rubriek Thirsty Thursday vieren we dat het weekend weer bijna voor de deur staat! Om alvast in de sfeer te komen, tippen we je iedere donderdag met een borreltip! Deze week tippen we je over een door LOC Brewery speciaal gebrouwen bier voor Roadburn! Benieuwd naar deze Rye Black IPA? Lees snel verder!

Ja, je ziet het goed! Deze IPA is donker. Dit speciaalbier heeft LOC Brewery samen met Radical Way Brewing voor Roadburn 2024.  Op Untappd wordt het bier al goed beoordeeld. De meeste opvallende recensie is toch wel de recensie van Eugene K. Hij zegt het volgende over het bier: “F*cking awesome old school Cascadian Dark Ale.”

Loc Brewery tijdens Roadburn

Ondanks dat de brouwerij normaal haar deuren pas richting de avond opent, kun je er tijdens Roadburn al vanaf 11:00 uur binnenwandelen! Bij LOC Brewery zijn ze voorbereid om de dorstige en hongerige festivalgangers de dag goed te laten beginnen. Je kunt genieten van de brunch- en/of lunchmenu van de chef, ook kun je in de avonden van 19 t/m 21 april verschillende optredens aanschouwen in de brouwerij!

Meer informatie

Check onderstaande facebookpost voor meer informatie!