Thirsty Thursday: Tapkraan Take-Over van Brouwerij Het Zwijn bij ’t Taphuys!

Brouwerij Het Zwijn Taphuys

In de nieuwe rubriek Thirsty Thursday vieren we dat het weekend weer bijna voor de deur staat! Om alvast in de sfeer te komen, tippen we je iedere donderdag met een borreltip! Deze week tippen we je over een evenement, namelijk de Tapkraan Take-Over van Brouwerij Het Zwijn bij ’t Taphuys op zondag 21 april.

Speciaalbierliefhebbers opgelet! Op zondag 21 april presenteert Brouwerij Het Zwijn een nieuwe tripel genaamd PotverDrie. Om de nieuwe tripel te vieren organiseert de brouwerij uit Kaatsheuvel een ludieke Tapkraan Take-Over. De nieuwe tripel vloeit dan – voor het eerst –  rijkelijk door de tap op het Piusplein! Vanaf 14:30 uur begint de presentatie van de nieuwe tripel.

Aanmelden

Wil jij PotverDrie als één van de eerste proeven? Meld je dan vóór zondag 14 april aan via de website van Brouwerij Het Zwijn. Ben je helaas verhinderd op zondag 21 april, maar wil je toch een biertje van Brouwerij Het Zwijn proeven? Dan hebben wij goed nieuws: de brouwerij heeft namelijk het genoegen om twaalf maanden lang een tapkraan over te nemen bij ’t Taphuys. Genoeg reden om binnenkort weer een keertje bij ’t Taphuys langs te gaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brouwerij Het Zwijn (@hetzwijn)

Eten bij ’t Taphuys

Dat je bij ’t Taphuys terecht kunt voor de lekkerste bieren, wijnen en cocktails wist je waarschijnlijk al. Ook voor lunch diner en borrel ben je bij ’t Taphuys aan het juiste adres. Wij besloten laatst om met onze collega’s lekker te gaan lunchen! Want ’t Taphuys is ook de perfecte locatie voor een bedrijfslunch of -borrel. Benieuwd? Check dan onderstaande video!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)