Thirsty Thursday: Torabhaig Allt Glean bij T-Drinks

Torabhaig Allt Gleann

In de rubriek Thirsty Thursday vieren we dat het weekend voor de deur staat! Om alvast in de weekendsferen te komen, tippen we je iedere donderdag met een toffe borrel- of uitgaantip! Deze week tippen we je met een heerlijke whisky. Benieuwd? Lees snel verder!

Over de whisky

De eerste whisky van de distilleerderij kwam in 2021 uit. Extra leuk: de distilleerderij zit op het terrein van een voormalige boerderij. Door het brouwen van de whisky, heeft Torabhaig Allt Glean een rokerige en robuust karakter heeft. Daarnaast is de whisky samengesteld uit maximaal dertig vaten. Het alcoholpercentage van Torabhaig Allt Glean is 47,5%.

Cadeautip

De Torabhaig Allt Glean is het ideale cadeautip voor de whiskyliefhebber. Zo kun je jouw vader verrassen met deze whisky, maar de whisky leent zich ook goed uit als presentje voor geslaagden scholieren.

Actie

In de maand juni kun je profiteren van een toffe actie op deze whisky. De whisky is namelijk afgeprijsd van €61,99 voor €49,99. Ideaal om deze whisky te leren kennen dus! Loop snel een keertje binnen of bestel de whisky via de webshop van T-Drinks!