Thirsty Thursday: zondagmiddagborrel bij Shoco met Joeri Plaizier

shoco

In de rubriek Thirsty Thursday vieren we dat het weekend voor de deur staat! Om alvast in de sfeer te komen, tippen we je iedere donderdag met een borreltip! Deze keer tippen we je met de zondagmiddagborrel bij Shoco! 

De horecazaak aan de Korte Heuvel pakt iedere zondag uit met livemuziek. Zo kun je iedere week op een feestelijke manier afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Deze zondag komt Joeri Plaizier langs bij Shoco om de voetjes van de vloer te laten gaan. Vanaf 16:00 uur is de aanvang, genoeg reden om lekker langs te komen dus!

Over Joeri Plaizier

Joeri Plaizier is al een paar jaar niet meer weg te denken uit het levenslied. Met zijn hits als Wat ik Voel, Paradijsje, After en meer weet hij bij elk optreden er een onvergetelijk feest van te maken. Met zijn brede repertoire en frisse sound weet Joeri de perfecte invulling te geven op het podium. Benieuwd naar zijn muziek?

Over Shoco

Bij Shoco kun je terecht voor een heerlijke en gezellig borrel. Zo kun je er terecht voor de lekkerste cocktails, wijntjes, bieren en natuurlijk hapjes. Kortom, voor een avond compleet avondje uit ben je bij Shoco aan het juiste adres! Daarnaast organiseert Shoco regelmatig leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld pubquizzen. De volgende pubquiz staat gepland op 26 mei. Voor maar €5,- ben jij erbij! Meld jou en je team aan via britt@livetilburg.com.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van Shoco? Volg ze dan zeker op Facebook en Instagram.