Thuisbezorgd tips voor dit weekend: van Pools tot Moluks en van bao’s tot noodlesoep

thuisbezorgd

Sociale onthouding tot ten minste 31 maart. Dat is de maatregel die premier Mark Rutte deze week afkondigde. Hij roept ons op om allemaal binnen te blijven. Dit heeft veel nadelen, maar biedt ook mogelijkheden: het uitspelen van Thuisbezorgd. Wij geven een aantal tips! 

PS. wist je dat er ook een hoop toprestaurants thuisbezorgen dit weekend? Van een high tea tot oesters en van een driegangenmenu tot champagne. Check het artikel hier. 

Contactloos bezorgen

De meeste restaurants die eten bezorgen via verschillende bezorgwebsites hebben maatregelen getroffen. Zo bezorgen ze contactloos. Dit houdt in dat bezorgers hun bezorgtassen voor je deur zetten en je jouw bestelling er zelf uit moet halen. Ook roepen bezorgrestaurants op om zo min mogelijk met contant geld te betalen. Enfin: op naar de tips!

Overigens is het bezorggebied per restaurant anders. We hebben in het overzicht rekening gehouden met de binnenstad en directe omgeving daarvan.

Lunchtips

Mr. Morris

Gezonde lunch scoren? Bestel dan bij Mr. Morris. Van heerlijke smoothiebowls tot power bowls en van rijkelijk belegde broodjes tot volledige ontbijtjes.

Pim’s Broodjeszaak

Pim’s is inmiddels wel een begrip in Tilburg. Ze bezorgen heerlijke luxe belegde broodjes in de stad. Van heerlijke carpaccio tot het broodje Pim’s met rosbief en gamba’s.

Zap u Hanki

De Poolse keuken niet lekker? Bestel dan eens bij Zap u Hanki. Deze fantastische broodjes zijn flink belegd en een flinke hap voor een fijne prijs. En de smaak is echt heerlijk. Dikke aanrader!

Diner

Bao by Atelier Kukomi

Ken jij Bao in BANK15 al? Ze maken echt fantastische bao’s met heerlijke vullingen. Van kip tot gamba en van rendang tot tempeh. Ook de twisterfries zijn er heerlijk.

Don’s Noodle Shop

Liefhebber van noodlesoep en andere Aziatische lekkernijen? Bestel dan zeker eens bij Don’s Noodle Shop. Tip van de redactie: de Stewed Beef Bowl.

Saté Kid

De beste saté van Tilburg eet je bij de Saté Kid in Tilburg. Een stukje Tilburgse nostalgie keerde onlangs terug met een nieuwe formule. Je kunt er namelijk ook thuis laten bezorgen.

Flipped Story

Vergeet babi pangang en foe yong hai. Bij Flipped Story maken ze authentieke Chinese streetfood gerechten. Aanraders: Jianbing, de verschillende dim sum’s en de Takoyaki.

By Tammy

Heb jij weleens Moluks gegeten? Dan weet je hoe lekker deze keuken is. Nog nooit gegeten? Bestel dan eens bij Moluks Eethuis By Tammy. Vooral de menu’s zijn een aanrader. Je kunt zelf kiezen of je voor de spicy of niet spicy variant gaat.

Dwars Hotdogbar

Geloof ons: de hotdogs van Dwars zijn top. En als je hotdogs maakt met Schrobbelèrsaus, heb je bij ons sowieso een stripke veur. Ook de wafflefries en zoete aardappel frietjes zijn heerlijk.

De Griek

De pita gyros van De Griek aan de Broekhovenseweg is geweldig. En ook nog eens een stevige snack. Grote portie voor een klein bedrag. En aangezien wij weten dat Tilburgers daarvan houden: lichten we met name dat gerecht uit. Maar ook de schotels zijn lekker!

Tortillas

Liefhebber van Mexicaans eten en geen zin om zelf een buritto in elkaar te draaien? Bestel dan lekker via Tortillas. Het restaurant op de Korte Heuvel bezorgt namelijk ook thuis!

Gember & Sereh

Je kent Gember & Sereh natuurlijk van de Korte Heuvel. Maar sinds kort hebben ze ook een bezorgrestaurant zodat ze de heerlijke Indonesische lekkernijen ook thuisbezorgen. Tip: Rames Bali.

Sushipoint

Zin in heerlijke sushi dit weekend? Sushipoint heeft heerlijke sushi en bezorgt in een groot gebied. Met name de verschillende sushiboxen zijn de moeite meer dan waard!

Heb jij tips?

Wat zijn jouw tips voor je mede-Tilburgers? Laat het weten in de reacties.