Thuiswerken buiten de deur: Tilburgs hotel verhuurt kamers als kantoor

hotelkamer als kantoor bij Ibis Tilburg

Is manlief thuis continu aan het bellen voor het werk? Stapt je vrouw van de ene videomeeting in de andere of lopen de kids thuis continu rond te dartelen. Thuiswerken heeft voordelen, maar kan ook nadelen hebben. Daar speelt hotel Ibis Tilburg handig op in. Ze verhuren de hotelkamers namelijk sinds kort als kantoor. 

Want inderdaad. Dat thuiswerken is af en toe fijn. Zo kun je lekker in je huiskloffie aan het werk, bepaal je zelf welke radiozender er opstaat en kun je die harde bureaustoel inruilen voor je comfortabele hoekbank. Maar het kan ook nadelen met zich meebrengen. Spelende kids of partner die ook thuis werkt bijvoorbeeld. Dit is niet altijd bevorderlijk voor je concentratie.

Huur een hotelkamer

Heb jij een belangrijke videomeeting? Wil je in opperste stilte plannen uitwerken of gewoon even het huis ontvluchten en buiten de deur werken? Ibis Tilburg biedt die mogelijkheid. Je kunt verschillende hotelkamers per dag huren. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nageleefd en hoef je jezelf over je gezondheid geen zorgen te maken als je bij Ibis gaat werken.

Voor €59,- kun je een dag (van 10:00 – 18:00 uur) gebruik maken van een hotelkamer, koffie, thee en roomservice. Wil je een hotelkamer reserveren. Dat kan door te mailen naar info@ibis-tilburg.nl of bel even naar +31 13 463 64 65.