Ticketverkoop Theaters Tilburg gaat hard: 50.000 kaarten verkocht in de eerste dagen

Ticketverkoop theaters tilburg

Voor het nieuwe theater- en concertseizoen van Theaters Tilburg ging op 18 mei de ticketverkoop van start. Theaters Tilburg presenteert zo’n 400 voorstellingen en concerten die in een van de drie zalen te zien zijn vanaf september 2019. De belangstelling was groter dan de twee voorgaande jaren. In minder dan een week waren er al ruim 50.000 tickets verkocht.

De bekendste namen van het nieuwe programma? Dat zijn de cabaretiers Theo Maassen en Daniël Arends, hun voorstellingen waren binnen enkele uren uitverkocht.

Hardlopers

Cabaret blijkt dus ook dit jaar weer het meest populair. Ook de voorstellingen van Henry van Loon en vlogster Nienke Plas zijn inmiddels uitverkocht, net als in de studio de shows van Kasper van der Laan en De Partizanen Op muziekgebied zijn het de concerten van Ilse Delange en Waylon die zo goed als uitverkocht zijn. Voor de volgende voostellingen en concerten is de belangstelling eveneens groot, maar zijn nog wel (enkele) tickets beschikbaar: Najib Amhali, Rundfunk, Danny Vera, BLØF, ABBA Gold, Plien & Bianca, Martijn Koning, Johnny de Mol, Bert Visscher, Karin Bruers, Stefano Keizers en The Analogues.

Extra voorstellingen

Achter de schermen is Theaters Tilburg druk bezig met het boeken van extra voorstellingen van gewilde artiesten en gezelschappen. Altijd op de hoogte blijven van (extra) voorstellingen en concerten van Theaters Tilburg? Het theater raadt aan de website en social media kanalen in de gaten te houden.

Verkoopinformatie

Bestellen voor alle voorstellingen en concerten in seizoen ‘19/’20 is mogelijk via www.theaterstilburg.nl, door langs te komen bij de Ticketservice of door te bellen naar 013 – 543 22 20.