Ticketverkoop Woolstock stopt over een week

Er worden nog tot 23 augustus kaartjes verkocht voor het festival Woolstock. Daarna stopt de ticketverkoop. Ook aan de deur worden geen kaarten meer verkocht.

Woolstock is een idealistisch en kleinschalig muziekfestival dat in 2015 voor de tweede keer wordt georganiseerd ergens in een wei in de buurt van Tilburg. Het vindt plaats op 28 en 29 augustus 2015, er wordt gekampeerd middenin de natuur en ’s avonds is er een groot kampvuur.

Woolstock

Woolstock is idealistisch, kleinschalig en houtjetouwtje. Woolstock heeft geen winstoogmerk, werkt uitsluitend met vrijwilligers en er zijn geen geldstromen op het terrein. Woolstock staat voor duurzaamheid. Er is nauwelijks afval, het eten is zo veel mogelijk biologisch, de broden worden zelf gebakken, de worsten zelf gedraaid. Iedereen neemt zijn eigen bord en bestek mee.

Programma

Het programma van Woolstock is divers, het gaat van doom en stoner, via kleinkunst en blues naar zeemansliederen en pop. Astrosoniq staat voor het eerst in jaren weer op een podium, Tombstones komt overgevlogen uit Noorwegen, België is goed vertegenwoordigd (Your Highness, Flying Horseman, Moaning Cities, BRUTUS en We’rewolves), Stine Jensen komt filosoferen met bezoekers en zZz is de feestelijke afsluiter.

Tickets

De prijs van een ticket is inclusief eten, drinken en kamperen. Er zijn dag- en weekendtickets beschikbaar. Een vrijdagticket kost € 40, een zaterdagticket € 60 en een weekendticket € 80. Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis naar binnen en jongeren voor de helft. Tickets zijn verkrijgbaar bij Sounds Tilburg (https://soundstilburg.wordpress.com/) en online via www.woolstock.nl.